karsad2001 Napisano 7 sierpnia 2015 Napisano 7 sierpnia 2015 Witam chciałbym prosić o radę w rozmieszczeniu głośników Edifier rd 2600. Od kilku dni jestem ich posiadaczem , a teraz chciałbym umieścić je w jedno miejsce. Muzyki będę słuchał na wysokości około 110cm ( wysokość mojej głowy podczas siedzenia ). Przemeblowanie nie wchodzi w grę. Istnieje możliwość położenia tych głośników w czerwonych miejscach ( na półkach) Z góry dziękuję i pozdrawiam.Miejsca zielonych kropek to miejsca z których słuchałbym muzyki. http://i.imgur.com/Dq9VcR0.png pok_j.bmp Odpisz, cytując
Angel Napisano 7 sierpnia 2015 Napisano 7 sierpnia 2015 Najlepiej napisz do mnie na PW, podaj adres mailowy, to prześlę Ci artykuły na temat akustyki i ustawiania kolumn. Tam poznasz zasady, podstawy co można a co nie. Jak i gdzie ustawić kolumny, gdzie i dlaczego usytuować miejsce odsłuchowe. To będzie bardziej pomocne niż wiele tu postów jeśli nie wiesz o co chodzi. No chyba, że wiesz? Odpisz, cytując
Recommended Posts