bajambus Napisano 12 wrze艣nia 2015 Napisano 12 wrze艣nia 2015 Witam,jestem zielony w temacie audio hi-fi i innych temat贸w z tym zwi膮zanych, dlatego te偶 zwracam si臋 do forumowicz贸w o pomoc. Urz膮dzam biuro u siebie w domu pok贸j ma 14,5m2. Chcia艂bym zakupi膰/skompletowa膰 jaki艣 fajny i ciekawie wygl膮daj膮cy zestaw.Nie chcia艂bym 艂adowa膰 wielkich kolumn od pod艂ogi do sufitu, nie chcia艂bym r贸wnie偶 10 g艂o艣nik贸w.Co mi si臋 marzy i podoba ( jak na laika) to dwie ma艂e kolumienki ( profesjonalna nazwa to chyba MONITORY?) na statywach i jakiej艣 dobrej firmy wzmacniacz? Chodzi mi o to 偶eby sprz臋t nie zabiera艂 mi po艂owy miejsca w pokoju, 偶eby wygl膮da艂 na prawd臋 przyzwoicie schludnie fajnie no i przede wszystkim 偶eby fajnie gra艂. Jak ju偶 wcze艣niej wspomnia艂em jestem laikiem, ale chcia艂bym 偶eby te kolumienki na prawde fajnie gra艂y, lubi臋 s艂ucha膰 muzyki g艂o艣no lubi臋 te偶 dory bas. Muzyki s艂ucham r贸偶nej, od dubstepu przez house, tech dub house, UK garage, deep hpuse, hip-hop funk jazz. Chcia艂bym 偶eby gra艂o wyra藕nie czysto bez charczenia buczenia trzeszczenia a jak podkrec臋 g艂o艣no艣膰 to 偶eby by艂a moc;) No i oczywi艣cie 偶eby wygl膮da艂y r贸wnie dobrze jak graj膮.Nie znam si臋 kompletnie na niczym pocz膮wszy od wyboru kabli, g艂o艣nik贸w itp.Chcia艂bym r贸wniez 偶eby kolumny sta艂y na statywach/podstawkach z racji ma艂ego pokojuProsz臋 o pomoc b臋d臋 na prawd臋 wdzi臋cznyChcia艂bym te偶 偶eby mo偶na by艂o pod艂膮czy膰 wzmacniacz do komputera? Nie wiem czy si臋 da ale chcia艂bym;)Sprz臋t nowy lub u偶ywanyNie wiem sam jaki mam bud偶et, 1000-1500z艂?Dzi臋kuj臋 Odpisz, cytuj膮c
bajambus Napisano 13 wrze艣nia 2015 Autor Napisano 13 wrze艣nia 2015 Ponawiam prosbe o pomoc;) Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts