Squeeze Napisano 20 września 2015 Udostępnij Napisano 20 września 2015 Witam, od niedawna jestem posiadaczem Hi-Fi Philipsa i mam z nim mały problem, na początku go nie było i wszystko działa tak jak trzeba, a mianowicie od kilku dni jak podłączam laptopa pod wieże to dźwięk płynie tylko z jednego głośnika i czy podłącze kabel aux czy audio to jest tak samo, dodam jeszcze że gdy podłącze telefon przez te same kable to wszystko działa jak należy, sprawdzałem kable na wieży gdy z zetknięciem dłoni z wtyczką wychodził dźwięk z obu kolumn, a niestety po podłączeniu już tylko z jednej . Zna się ktoś z Was na tym i może mi pomóc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 26 września 2015 Udostępnij Napisano 26 września 2015 Wygląda na to, że dźwięk z laptopa wychodzi tylko na jeden kanał. Albo jest to wina połączeń w laptopie (wtyku) albo odtwaracz w laptopie daje dźwięk tylko na jeden kanał. Sprawdź w ustawieniach laptopa i odtwarzacza muzyki jakiego używasz. Może balans przesunięty jest maksymalnie w jedną stronę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts