Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam, chciał bym was prosić o pomoc w doborze słuchawek i karty dźwiękowej.

Przeznaczenie:

-gry (zależy mi na dobrym odwzorowaniu kierunku dźwięku)
-muzyka (w zasadzie każda od klubowej to Rocka) (dobrze brzmiący bass to podstawa icon_smile.gif )
-rozmowy Skype TS Curse (jeśli to coś wgle zmienia icon_smile.gif )

Sprzęt na chwile obecną:

-karta dźwiękowa zintegrowana Reltek 7.1 CH HD audio ?(model ALC1150 z Purity Sound)? z płyty głównej fatality H87 (jak bym coś pomylił)
-głośniki Creative Inspire T7900 7.1
- słuchawki Razer Kraken Chroma 7.1 (w naprawie i sam nie wiem czy chce żeby mi je naprawili icon_biggrin.gif )
nie musicie się na mnie wyżywać za te Krakeny icon_biggrin.gif tak to jest jak człowiek najpierw coś kupi potem poczyta.

Więc tak, co do karty dźwiękowej nie wiem nic na ich temat szukam raczej czegoś niedrogiego.

Słuchawki myślałem o "Superlux HD681 EVO MKII białe" i do tego mikrofon zalmana.
podobno są całkiem niezłe w grach i z dobrym basem czyli to na czym mi zależy a w dodatku względnie ładne.

A teraz prośba do was icon_smile.gif czy mogli byście pomóc mi dobrać do tych superluxów i moich głośników kartę dźwiękową ewentualnie polecić jakieś inne słuchawki w podobnej cenie ew niewiele droższe?