cecop Napisano 29 listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 listopada 2015 Witam, potrzebuje pomocy przy doborze glośników 2.0 lub 2.1 do mojego małego <15m² . Przeczytałem troche opinii i recenzji i stwierdziłem, że wybiorę coś od Microlab(solo 6c) lub Modecom (mc-mhf60u), jednak pojawił się problem. Produkty tych firm są trudno dostępne w UK i dlatego chciałbym was zapytać o zamienniki. Nie jestem wymagającym użytkownikiem, jednak chciałbym od czasu do czasu posłuchać muzyki na przyzwoitych głośnikach. W razie konieczności mógłbym dokupić kartę dzwiękową, bo narazie jade na zintegrowanej LINK. Bluetooth byłby mile widziany jednak nie jest konieczny. Z góry dziekuje za pomoc, Sebastian. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 29 listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 listopada 2015 Kup po prostu używane kolumny podstawkowe i do tego wzmacniacz. Zagra to lepiej od Microlabów, jeśli dobrze dobierzesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecop Napisano 29 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2015 Hej, nie mam czasu ani chęci ganiać za używkami, poza tym nie znam się na wzmacniaczach. Zdaję sobie sprawę z tego, że używki + wzmacniacz bedą grać lepiej lecz nie mam też na tyle miejsca w pokoju, zeby to wstawić. Chcę poprostu kupić przyzwoite głośnik 2.0 lub 2.1 do PCta. Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 29 listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 listopada 2015 Aaa, no to jak nie masz czasu na takie rzeczy, to znaczy że Ci nie zależy na dobrym dźwięku.A to forum dla pasjonatów dobrego dźwięku, stereo.Komputerowe plum - plum raczej tu nikogo nie interesuje i wątpię abyś dostał pomoc w tym zakresie. Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecop Napisano 29 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2015 Nie doczytałes drugiej części mojej wypowiedzi. Nie wstawie kolumn do pokoju ~11m2. Nie wierze, że na tym forum sa sami audiofile sluchajacy muzyki na sprzecie wartym >10k i nikt nie może polecić jakichkolwiek głośników do PCta. Czuje się jakbym przeglądał elektrode... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 29 listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 listopada 2015 No to pytaj w innym dziale:http://forum.audio.com.pl/index.php?showforum=5Bo to zły adres.A kolumny podstawkowe można wstawić i do mniejszego pomieszczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecop Napisano 29 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2015 A to przepraszam, nie zauważyłem. Myślałem, że dział stereo obejmuje głośniki do PCta. Temat do zamknięcia. Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts