andrzej.m Napisano 2 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2015 Witam. Jak w temacie, zakupiłem kolmny Pylon Pearl 25, a ponieważ nie stać mnie na nowy wzmacniacz, szukam używanej alternatywy.. Budżet około 500-600zł. Slucham rocka, troche jazzu, blues'a, muzyke akustyczną i wszystko inne, co wpadnie w ucho, lubie ciepłe granie. Będę wdzięczny za wszelkie propozycje! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 2 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2015 A pokój jakiej masz wielkości?Mam nadzieję, że kolumny nie będą stać przy samej ścianie?To może i dobrze, że nie masz na nowy wzmacniacz, bo kupisz pewnie lepszy, używany.Szukaj Musical Fidelity, wyższych modeli Pioneera, NAD, Pro-Ject 7AMP. Może być także jakiś TEAC, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej.m Napisano 2 grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2015 Kolumny będą stały w pokoju 24mk, około 70-80 cm od ściany. Czyli im wyższy model tym lepiej? Myślałem, że konkretne modele konkretnych marek różniły się jakością Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts