Skocz do zawarto艣ci

Recommended Posts

Napisano
Witam !

Nasta艂 ten dzie艅, kiedy nam贸wi艂em dziewczyn臋 na nowe audio do naszego salonu. Temat jest o tyle trudny poniewa偶 kompletnie nie wiem nic o audio zestawach. Zanim pochodz臋 po sklepach chcia艂bym dzi臋ki wam nastawi膰 si臋 w ogole jaka my mamy opcje wybor贸w.

Po pierwsze: nie mam poj臋cia jaka jest r贸偶nic膮 miedzy zestawem stereo a kinem domowym czy samymi kolumnami - co dla nas b臋dzie najwa偶niejsze.

Chcia艂bym scharakteryzowa膰 nas i o dopasowanie za czym powinni艣my si臋 rozgl膮dn膮膰.

U偶ywam teraz pod艂膮czonych Logitechow X530 jak wida膰 na zdj臋ciu. Sa one pod艂膮czone przez mini jacka do tv. Nowy strzep chcia艂bym w granicy 3-3,5k PLN. Zawsze wole da膰 troch臋 wi臋cej je艣li si臋 op艂aci dla amator贸w jakimi jeste艣my oboje.

Ogl膮damy bardzo cz臋sto seriale i filmy przez komputer w du偶ej rozdzielczo艣ci. Zdarza si臋 ogl膮da膰 co艣 w tv w weekend tvn turbo czy meczyki jakie艣 na canal+. Ap ropo muzyki b臋dzie ona puszczana ale tak hmm 20-30% czasu do 70-80% ogl膮dania we dwoje film贸w i tv.

W weekend na dom贸wce albo przy okazji sprz膮tania przez dziewczyn臋 nieogaru jaki w salonie zostawiam icon_sad.gif

Nie mam poj臋cia co robi膮 amplitunery i czy ja potrzebuje takie co艣 u siebie. Na zdj臋ciu wida膰 ze salon jest do艣膰 ma艂o okolo 3m x 5m nie licz膮c aneksu.

Na pewno to co kupie b臋dzie s艂u偶y艂o mi wiele lat i nie zmieni臋 tego szybko. Mo偶liwe nawet ze za 2-3 lata b臋d臋 u偶ywa膰 tego w innym mieszkaniu.