michalq8 Napisano 25 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2015 Witam.Poszukuję dobrych słuchawek dousznych w cenie do 60-80zł. A że w tym temacie kompletnie nie siedzę chciałbym się dowiedziec na forum.Gatunki które słucham to: hardstyle, electro, techno. Wygląd słuchawek nie ma znaczenia, chodzi mi przede wszystkim o jakośc dzwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2015 Zainteresuj się słuchawkami Brainwavz ALPHA lub którymiś z dokanałowych Superluxów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
888 Napisano 25 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2015 Bardzo fajne słuchaweczki: a-JAYS One Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2015 888 Próbowałeś z tym papierem toaletowym ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
888 Napisano 25 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2015 MobyDick, oczywiście że tak Najlepszy efekt uzyskałem na papierze Regina, ale na innych też jest wyraźna zmiana Polecam każdemu wypróbować. Nie rozumiem tylko dla czego moderator nakazuje mi na pw żebym usunął ten cytat z mojej sygnatury?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2015 Gdzie można kupić a-JAYS One za 80 zł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
888 Napisano 25 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2015 Faktycznie :/ Najtaniej gdzie znalazłem to 89zł, ale myslę ze warto dołożyć i wziąć je pod uwagę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts