Marianek_79 Napisano 12 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2008 Witam!Potrzebuje polskiej instrukcji do tego amplitunera,będe bardzo wdzięczny za pomoc! Proszę przesłać na pocztę Mariusz100@poczta.onet.pl ,bądź podać linka.Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 13 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2008 Ktoś już na forum pytał się o instrukcję do Onkyo 505http://audio.com.pl/forum/index.php?showtopic=1862może już ją zdobył. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damagus Napisano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2008 Instrukcję takową TX SR 505 posiadam ale gorzej z jej przesłaniem, bo nie mam skanera. Nie wiem jak to zrobić, żeby Ci pomóc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janpat Napisano 21 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2008 witam. masz juz może zeskanowana instrukcje do 505? jesli tak do prześlij na janpat@o2.plz góry dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janpat Napisano 20 maja 2008 Udostępnij Napisano 20 maja 2008 mam już już pełną instrukcje do 505 w pdf. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek1983 Napisano 16 listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 listopada 2019 Mam pytanie. Posiadam onkyo tx-sr505E kino domowe. Chodzi o podłączenie kina a do telewizora abym mógł słuchać na kinie np spotify. Kabel hdmi mam podpięty do hdmi out w kinie A drugi koniec do hdmi arc w telewizorze. Czy jeszcze trzeba coś ustawić na kinie, żeby to działało? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts