serafin098 Napisano 13 marca 2016 Udostępnij Napisano 13 marca 2016 Witam,prosiłbym o poradę w sprawie sprzętu audio. 1) do 1500 zł2) nowy3) obojętne4) nic5) 24m^2 - dokładniej 6x4 metry. jednak pod telewizor przeznaczona jest połowa pokoju (rysunek w załączniku).6) bez preferencji, sprzęt ma służyć głównie do oglądania filmów.7) brak planów rozbudowy podłączony do TVZ góry bardzo dziękuję za wskazówki, jestem całkowicie zielony w temacie.Z własnych poszukiwań znalazłem to - http://www.headbeat.pl/produkt/Definitive-Technology-incline. Nie wiem, czy warto? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 13 marca 2016 Udostępnij Napisano 13 marca 2016 Kolumny czy wzmacniacz polecałbym jednak używane. Będziesz miał lepszą jakość za takie same pieniądze.No właśnie wzmacniacz Masz jakiś, czy zamierzasz kupić? A jeśli nie masz, to ile możesz przeznaczyć na wzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafin098 Napisano 13 marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 marca 2016 Niestety 1500 to jest pelny budzet doplata nie za bardzo wchodzi w gre. Dodatkowo z kolumnami moze byc problem wygladu... zona nie chce zaakceptowac "wielkich brzydkich pudel":-)Co do jakosci dzwieku - nie jestem melomanem, w miare czysty dzwiek i odpowiednia jakosc efektow specjalnych mi w zupelnosci wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts