Twoja_Stara Napisano 9 marca 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 marca 2007 Jako, że to mój pierwszy post na forum, witam wszystkich serdecznie. Mam do Was pytanie odnośnie sprzętu. Które graidła (wzmak +cd) za kwote ok 5 tys zł będa najlepszym wyborem (wiem, wiem...trza samemu posłuchac i napewno tak zrobie). Mam (narazie) trzy możliwości: ROTEL wzmak RA-06, cd RCD-02, NAD wzmak C372, cd 542, VINCENT wzmak SV-226 (MKII), CD -S2 ( a może coś innego w tej wadze cenowej - ewentualnie co?). Jeżeli chodzi o VICKA to miałem przyjemność słuchać SV - 236 i CD-S6 (ale to już niestety wyższa półka cenowa ) . Teraz zdeka o moich preferencjach: muza która będzie chulała z głośników to dynamiczne, ciężkie METALOWE granie. Zależy mi na brutalnym, dynamicznym, ale zarazem czytelnym przekazie, dobrej kontroli basu itd. Będzie to łoiło w dziupli o pow. 25m2. Na temat kolumienek narazie cisza, jak dozbieram więcej kaski, to wtedy będe się martwił które wybrać. Czekam na Wasze sugestie i serdecznie pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 2 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2007 Rotel to słuszny trop, ale szarpnąłbym się na dzielone 06, RC-06/RB-06, o klasę lepsze od integry, zostanie jeszcze ok. 1500zł za CD np. CA 540V2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts