Tomik76 Napisano 14 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2016 Witam jakiś czas mnie nie było, wreszcie kupiłem kolumny i postanowiłem podzielić sięz wami swoimi wrażeniami. Po odsłuchach MA BX6, Dali Zensor7 , wybór padł na dali i nawet z moim amplitunerem yamaha grają świetnie. Grają bardzo szczegółowo, mają świetną stereofonie i szeroką scenę. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. W przyszłości planuje zakup wzmacniacza, więc licze na wasze propozycje . Pozdrawiam.A zapomniałem dodać że kolumny kupiłem używane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 14 kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2016 Nie byłbym sobą gdybym tego nie napisał, wszak jestem F..... Angel. Mogłeś mieć za te pieniądze lepsze kolumny, wybrałeś bardziej popularne.Co do wzmacniacza, pewnie zrobisz podobnie. Czy będzie dobrze grało? Tak, na pewno.Czy mogło/mogłoby grać dużo lepiej? Ależ oczywiście, gdybyś posłuchał kogoś bardziej doświadczonego. Nie będę wskazywał palcem kogo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomik76 Napisano 14 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2016 Tak właśnie myślałem, że taka będzie twoja odpowiedz . Ale ja wybrałem te kolumny nie ze względu na popularność, ale po prostu pasuje mi ich brzmienie. A co do wzmacniacza też b będe się kierował moim słuchem. Ale oczywiście liczę na twoje sugestie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 14 kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2016 Aaa, rozumiem. Czyli słuchałeś wspomnianych kolumn ESA, Audio Academy I RLS, ale wybrałeś Dali Zensor 7 uznając je za lepsze?No to przepraszam, bo myślałem, że nie słuchałeś i wybrałeś popularniejsze. Cóż, pomyłka ludzka rzecz. Myślę jednak, że w tej sytuacji nie będziesz chciał znać mojej opinii, bo przecież Ty wybrałeś lepiej a ja proponowałem gorsze kolumny Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts