supersaiyan2 Napisano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2016 Witam chciałbym zakupić do swojego pokoju wieże stereo. Obecnie mam philips mcd 5110/2 lecz brakuję mi w niej basu dlatego podłączyłem ja pod telewizor a do komputera chciałbym jakąś inną. 1) Ile pieniędzy możemy przeznaczyć na sprzęt? 1200 zł2) Czy sprzęt ma być nowy, czy używany.Nowy 3) Czy chcemy sprzęt stereo, kino domowe czy sprzęt analogowy (gramofony, lampy), bo od tego zależy m.in. dobór działu.stereo4) Jaki jest sprzęt towarzyszącyChodzi mi o wieże z dwoma głośnikami 5) Jaka jest powierzchnia pokoju?10 m^2 -6) Jakiej muzyki słuchamy:Dance,Club, POP, Disco polo, itp.7) Czy to ma być jednorazowy zakup na kilka lat, czy też będziemy stopniowo rozbudowywali zestaw?Wieża ma być na lata 8 ) Jakich funkcji oczekujemy od sprzętu, pod co będzie podłączonyPodłączony będzie pod komputer, telewizor i też muzyka z telefonu przez bluetooth Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2016 Ja preferuję firmę Yamaha, szczególnie biorąc też pod uwagę kwestię jakość/cena.Przykłady wież z bluetooth: Yamaha MCR-B020, Yamaha MCR-B043.Choć ja bym wolał zrezygnować z bluetooth, dozbierałbym więcej kasy i kupiłbym np. Yamaha PianoCraft MCR-750. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts