joasia Napisano 18 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2008 (edytowany) Witam, mam problem z moim radiem samochodowym clatronic AR 735 CD/MP3, kiedy wkładam plyte pokazuje mi sie napis error 1. Probowałam z roznymi plytami i nic, dalej to samo. Bardzo prosze o pomoc.Bardzo prosze o pomoc....! co to moze znaczyc? dodam ze radio jest nowe!Ludziska, pomozcie. Co to moze byc?Joanna Edytowano 18 kwietnia 2008 przez RoRo Bardzo proszę używać opcji "EDYTUJ" zamiast dodawać kolejny post jeden pod drugim... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 18 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2008 Jeżeli radio jest nowe to zanieś do serwisu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 18 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2008 JoasiaJeżeli sprawdzałaś na oryginalnych płytach audio z muzyką i od samego początku był ten komunikat o błędzie to faktycznie nie ma co się bawić (jak sugerował DEVIL)No chyba że radio jest po gwarancji - wtedy ewentualnie można próbować rozkręcić obudowę i przeczyścić laserPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts