Radunio Napisano 20 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2008 Witam, posiadam pokój 30 m2, kolumny B&W 603S2 x4, centralny JPW ( chcę zmienic też na B&W), mam obecnie amp. Denon AVR-3202. Chcę go zmienic na : nowego Denon AVR-3808 czy ( znalazłem na allegro ) używany AVC- A1SR. Oba są w jednakowej cenie. I teraz jest pytanie czy kupic nowy z najnowszymi bajerami, czy używany z górnej płlki. Dodam, że słucham muzyki stereo i oglądam filmy na DVD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 20 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2008 Kupując nowy amplituner Denon AVR-3808 masz gwarancję, a przy używanym zapewne takiej nie ma i muszisz mieć to na uwadze przy zakupie AVC- A1SR. Gdybym wiedział ma 100% że jest z nim wszystko w porządku to wolałbym AVC- A1SR. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 20 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2008 Ja bym wybrał sprzęt używany z górnej półki przy tej cenie warto się przejechać i sprzęt osobiście sprawdzić i przetestować.Jakby sprzedawca był z Warszawy to jeszcze lepiej ,można by sprawdzenie powierzyć serwisowi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts