mathew900 Napisano 21 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2008 Cześć.Słuchajcie mam zamiar zbudowac kolumny estradowe.Tylko chce sie zmieścić w granicach do 200zł za jedną(Chodzi o głośniki i zwrotnice,obudowy sobie zrobie z płyt mdf).Czy musze wyliczać wielkośc kolumn za pomoca programu?Chodzi bardziej o głośność niz o jakośc.Głosnikiem basowym zajmę sie póżniej.Co proponujecie? Zgóry dzieki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 21 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2008 Ile i jakie głośniki chcesz wstawić do każdej kolumny. Jakiego typu zwrotnice planujesz, a może tylko kondensator dla tubowego gwizdka. Jakiej mocy wzmacniacz masz do napędu tych kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathew900 Napisano 21 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2008 Ja zdaje siena wasza wole ,czekam na wasze propozycje.Ja sie na tym nie znam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 22 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2008 Kup jakieś Chińskie wynalazki na Allegro.Nie widzę szans abyś sie zmieścił w tym budzecie.http://www.allegro.pl/20726_kolumny.html?o...&view=gtextAtu masz ofertę głośnikówhttp://www.allegro.pl/20725_glosniki.html?...&view=gtext Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sev Napisano 25 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2008 Cytat Ja zdaje siena wasza wole ,czekam na wasze propozycje.Ja sie na tym nie znam. zapytaj na forum diyaudio albo audiomania.. ale jak im tak napiszesz to raczej się odpowiedzi nie spodziewaj...Myślę że trzeba się trochę "poznać" z teorią...bo tak to w ciemnych kolorach tę budowę widzę...Powodzenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts