Borsodi Napisano 25 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2008 Mam mp3 creativa zen stone 1gb... nie jest to jakis super sprzęt ale grajek fajny mały...mam możliwość kupienia słuchwki:Aurvany za 100złep-630 za 50złniemyślał bym ani chwili ze za aurvany warto doplacic te 50zł, ale niewiem czy na tak mizernym grajku będzie róznica dźwięku pomiędzy ep-630, a aurvanach...z góry dzięku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 26 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2008 Nawet na tym grajkuwarto dopłacić do lepszych słuchawek.To słabe słuchawki w przenośnym sprzęcie zabijają dżwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsodi Napisano 26 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2008 Cytat Nawet na tym grajkuwarto dopłacić do lepszych słuchawek.To słabe słuchawki w przenośnym sprzęcie zabijają dżwięk. Jak mialem sanse e250 z ep-630 to mi się podobała jakość, ale chyba zdecyduje sie na te aurvany, jeszcze ze 2 osoby napiszą to co kibic to jade po aurvany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 26 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2008 Wpisz w google nazwę tych słuchawek na kilku forach już o nich dyskutowano.Np :dźwięk super ale nazwa nie audiofilska ,może ją zeszlifować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsodi Napisano 26 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2008 no juz sobie czytalem potrochu i sie zdecyduje...http://allegro.pl/item347950521_creative_a..._gwarancja.htmlto oryginalek bedzie no nie?typek pisze tu cytat:"Produkt oferowany przez mnie ma polską gwarancję firmy Creative Labs. Jest to sprawa nie do przecenienia. Każdy kupujący otrzymuje paragon lub fakturę VAT - niezbędne do realizacji naprawy gwarancyjnej." Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 Niestety tak to jest wiele produktów na Allegro jest sprowadzana nieoficjalnie,wtedy tak naprawdę nie ma gwarancji bo firma internetowa może za chwilę zniknąć.Czyli lepiej mieć produkt sprowadzony przez oficjalnego dystrybutora. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsodi Napisano 28 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 Cytat Niestety tak to jest wiele produktów na Allegro jest sprowadzana nieoficjalnie,wtedy tak naprawdę nie ma gwarancji bo firma internetowa może za chwilę zniknąć.Czyli lepiej mieć produkt sprowadzony przez oficjalnego dystrybutora. http://allegro.pl/item351775912_sluchawki_...p3_gw_2lat.htmltu jest ze creative polska...wporzadku tu bedzie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 29 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2008 Wygląda na to że i te tańsze słuchawki to produkt oryginalny.Można na wszelki wypadek spytać się kgoś ktom je wcześniej kupił czy wszystko Ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 24 maja 2008 Udostępnij Napisano 24 maja 2008 Tez mam taki odtwarzacz i uważam, że do tego, co ma robić - tło muzyczne na spacerze czy przy obieraniu ziemniaków - zupełnie wystarczy.Słuchawki faktycznie potrafią wiele zmienić w jakości brzmienia, testowałem na moim "kamyczku" nawet ogromne otwarte słuchawki AKG K400, więc warto pewnie postarać się o dobre słuchawki.Żeby tylko nie przesadzić z jakością słuchawek, by nie obnażyły nikczemnego poziomu odtwarzacza... Ciekawie wyglądają te CREATIVE AURVANA i pewnie brzmią lepiej od oryginalnie dostarczanych przy zakupie odtwarzacza.Ja jednak osobiście mam obawy przed tak dokładnym "korkowaniem" uszu - boję się o słuch.Lubię jak uszy mi "oddychają", dlatego pewnie używam słuchawek o konstrukcji otwartej.A słuchawki to i tak substytut - najlepiej lubię słuchać przez głośniki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts