LpN Napisano 30 listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 listopada 2016 hejka wszystkim zastanawiam sie nad tunerem radiowym do mojego małego audio i nie moge sie zdecydowaćczytam recenzje oraz opinie sprzed lat i w kwocie jaką dysponuje (200zł na sprzęt) nie wiem co wybraćod tunera oczekuje głównie dobrego odbioru na kawałku drutu (mieszkam na parterze w blokowisku), rds i żeby pamiętał chociaż kilka stacji (pilot będzie miłym dodatkiem ale nie przymusowym)zastosowanie będzie miało raczej w muzyce popularnej po prostu lubie puścić coś w tle i od czasu do czasu posłuchać wiadomości z lokalnych stacji ciężko też mi sie zdecydować bo będzie to stało ze wzmacniaczem Denon PMA-860 w kolorze czarnym a wygląd ma znaczenie w moim przypadkumoje propozycje to: SONY ST-S415 RDS, Yamaha TX 492 RDS, DENON TU-580RD, SONY ST-S311 RDSjestem otwarty na sugestie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 1 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2016 Weź Denona. To dobry tuner i będziesz miał firmowy komplet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts