djdolar Napisano 26 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2008 witam mam do wyboru (w sensie PREZENT)takie ampli :MARANTZ SR 4300 GOLDPIONEER VSX-D814 DENON AVR-1801YAMAHA RX-V595aRDS Yamaha RXV 540 RDS Onkyo TX-SR503E Wybierzcie cos za mnie bo ja poprostu jestem jak by to powiedziec jak osiol co mu nasypali do dwoch zlobow w jednym pszenica w drugim zyto i umarl z glodu niewiedzac co wybracHelp Me Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdolar Napisano 26 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2008 nic nic nic ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 Onkyo powinno mieć dobry dżwięk.Akceptuje sygnały HDTV.Ma siedem kanałów .Brać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 Czego chcesz na tym słuchać? Z jakimi ma grać kolumnami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts