Nehero Napisano 3 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2016 Cześć,Postanowiłem zakupić sluchawki ale zanim zaczne chce zaznaczyć, że wcześniej nie miałem styczności z słuchawkami. Miałem jedynie okazje do posłuchania muzyki na JBL E 50.Muzyki jakiej słucham to rock śedniowieczny, metal, muzyka typu 'epic' ale czasami posłucham też innych gatunków. Muzyki zamierzam słuchać na telefonie Samsung Note 4Zastanawiałem się nad zakupem JBL E50 ale nie wiem czy jest to najlepszy wybór, i teraz prosiłbym o sugestie i porady dotyczące słuchawek w przedziale cenowym 250-400 zł.Dziękuje i pozdrawiam,Adam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 4 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2016 Poczytaj o bardzo chwalonych AKG M220pro muzykalne przestrzenne brzmienie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nehero Napisano 4 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2016 Te AKG M220pro faktycznie są warte uwagi.A co powiesz o AKG K240 STUDIO MK II oraz SHURE SRH 750 DJ-E? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nehero Napisano 4 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2016 Temat do zamknięcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts