Monra Napisano 13 lutego 2017 Napisano 13 lutego 2017 Witam serdecznie zastanawiam się nad zakupembeyerdynamic 770/beyerdynamic 990 pro 250ohmjeszcze nie zdecydowałem który model będę wolał ale mniejsza o większość posiadam kartę zewnętrzną asus u5 i chciałbym z niej wyjść na wzmacniacz(amp) do słuchawek myślałem o FiiO A3 E11K (jeśli znacie coś lepszego w podobnej cenie to chętnie sprawdzę może być nie przenośne nie zależy mi na przenośności) i wiadomo do wzmacniacza wpinam słuchawki chciałbym się dowiedzieć czy to ma prawo bytu czy może coś innego mi polecicie jestem Świeżakiem w dziedzinie audio Odpisz, cytując
robercuss Napisano 14 lutego 2017 Napisano 14 lutego 2017 Jakbys dobrze poszukal znalazlbys moj temat w ktorym kolega audiowit opisuje podane modele sluchawek. Ja osobiscie kupilem beyerdynamic 990pro 250ohm. 770 roznia sie tym, ze sa zamkniete i ponoc jeszcze bardziej leca w dol pasma. Moje 990-tko uzywam z wzmacniaczem sluchawmowym/dac-kiem aune t1 mkII, w internecie jest test 990tek z tym wzmacniaczem i ten zestaw dostal tam swietna recenzje. Mi polecono 990-tki jako powiedzmy bardziej pod sluchanie w domu i ja jestem bardzo zadowolony. Co do wzmaniacza to moge podpowiedziec tylko o tym, ktorego sam mam - nie mam porownania. Odpisz, cytując
Recommended Posts