phantom Napisano 5 maja 2008 Udostępnij Napisano 5 maja 2008 Tak jak w temacie -szukam słuchawek dousznych do odtwarzacza mp3, które będą oferować naprawdę b dobrą jakość dźwięku ( przede wszystkim bas ). Nie szukam słuchawek, które wkłada się głęboko do ucha ( wiecie o co mi chodzi xD ) tylko takich typu mx 550 ( czytałem żę są w miarę dobre, ale z basem jest słabo więc one chyba odpadają ). Myślałem nad kupnem koss sporta pro, w teście czytałem że mają b dobry dźwięk a i cena jest też przystępna ( posiadają jeden mankament - są duże w porównaniu do słuchawek dousznych ). Czytałem dużo na temat różnego rodzaju słuchawek na stronach producentów, ale jak wiadomo najlepiej o ich jakości przekonać się samemu ( ja nie mam takiej możliwości, ponieważ mieszkam w mniejszym mieście gdzie nie ma sklepu audio z prawdziwego zdarzenia, więc sam nie przetestuję, dlatego też chciałbym abyście mi pomogli w wyborze słuchawek.)Kwota jaką chciałbym przeznaczyć na nie to 100-150 zł ( coś w tych granicach, można zawsze zwiększyć budżet jeżeli produkt jest naprawdę tego wart).Rozglądałem się po allegro i znalazłem słuchawki tego typu, myśle że pomożecie mi w wyborze tyvh które mają najlepszą jakość dzwięku xD:- sennheiser MX70 SPORT- sennheiser MX75 sport- AKG 314 P- sennheiser MX55- sennheiser MX760- sennheser MX51- Panasonic RP-HV590- Sennheiser MX-560- BEYERDYNAMIC DTX-20- sennheiser MX460- BEYERDYNAMIC DTX-10- sennheiser 90 VC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 6 maja 2008 Udostępnij Napisano 6 maja 2008 Może i słuchawki douszne są małe ,ale czy to zdrowe zatykać sobie uszu .Przy tym niezbyt bezpieczne.Lepsze są słuchawki typu nausznego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 22 maja 2008 Udostępnij Napisano 22 maja 2008 A topowe creative? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts