muzyczny_gość Napisano 7 maja 2008 Udostępnij Napisano 7 maja 2008 Zastanawiam sie nad sprzetem co wybrac jakie sa za.. a jakie przeciw...Ktos mi moze pomoc?Jestem laikiem w tym temacie zupelnym.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selphy Napisano 11 maja 2008 Udostępnij Napisano 11 maja 2008 xbox 360masz wiecej gierjest tanszyi ma znakomita grafe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 11 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2008 a dvd, blu ray itp..?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selphy Napisano 11 maja 2008 Udostępnij Napisano 11 maja 2008 dvd tez masz w xbox360 a plyty blu-ray sa dosyc drogie, ja osobiscie bym bral xbox'a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 11 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2008 a xbox jakie ma wyjścia Audio?mozna to podpiac do amplitunera? oby nie polaczenie optyczne.. ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeczek Napisano 11 maja 2008 Udostępnij Napisano 11 maja 2008 ja chyba tez bym xboxa wybrał, chociaz mam wielki sentyment do gran turismo ale na xboxa jest tez genialna forza motorsport Moim zdaniem powinienes zastanowic sie w jakie gry najchetniej grasz bo chyba do tego przedewszystkim bedziesz uzywal konsoli potem pograc i porownac na 2 platformach (badz poczytac recenzje bo nie zawsze jest mozliwosc pogrania). Bo co Ci z tego ze na jednej konsoli bedzie np grafika ladniejsza skoro gra bedzie nudna. Ja juz mialem tego troche i takie "kupowanie bo to jest konsola trendy" nie wychodzilo na dobre, szybko sie nudzila, bo nie bylo na nia gier takich ktore akurat mi pasowaly. Taki zakup trzeba jednak dopasowac indywidualnie pod siebieJesli natomiast ogolnie lubisz pogrywac to takze warto rozwazyc zakup konsoli pod wzgledem cenowym gier na dana platforme...Chociaz dzis ceny nie sa az tak drastyczne jak kiedys... pamietam swoja pierwsza Playstation kosztowala 650 zl a pierwsza gra 230 zł przy duzo mniejszych zarobkach niz dzis są, a dzis marne 1000zł za X360 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts