FELIX Napisano 8 maja 2008 Udostępnij Napisano 8 maja 2008 Witam,Czy, ktoś może wyrazić swoja opinię o niżej wymienionym zestawie kina domowego, warto?Amplituner Yamaha RX-V661) - (Yamaha DVD-S661) - (B&W 684) - (B&W 686) - (B&W HTM62)Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 8 maja 2008 Udostępnij Napisano 8 maja 2008 Do kina - super.Do muzyki - trochę gorzej.Czy warto? Zależy za ile Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FELIX Napisano 8 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2008 (edytowany) a co jest nie tak z muzyką tutaj ? Edytowano 8 maja 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 8 maja 2008 Udostępnij Napisano 8 maja 2008 Tak jak w większości budżetowych amplitunerów wielokanałowych. Gra na poziomie dobrej miniwieży. Musisz posłuchać przed zakupem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FELIX Napisano 8 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2008 W takim razie , co byś zaproponował ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 8 maja 2008 Udostępnij Napisano 8 maja 2008 Przy okazji..jakie pomieszczeniajaka muzykajakie kablejaki ulubiony typ grania...... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FELIX Napisano 8 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2008 (edytowany) * 23 m2* pop/rok - w stylu Depeche Mode...* kable ? - nie mam pojęcie* ???? umiarkowany ? nie za głośny ? Edytowano 8 maja 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 8 maja 2008 Udostępnij Napisano 8 maja 2008 słuchalem w SACD plyty DM tam nie da sie słuchać.. umiarkowanie nie za głośno.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FELIX Napisano 8 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2008 (edytowany) .... hehehe wszystko się zgadza ale ja jestem laikiem, amatorem etc... nie znam się na sprzęcie, chiałbym połaczyć dobrze kino ze stereo dlatego poprosiłem o pomoc na forum. Jestem zdecydowany na zestaw z B&W ( marka chyba dobra i solidna ? ) ... ale co dalej ? Edytowano 8 maja 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 8 maja 2008 Udostępnij Napisano 8 maja 2008 Kupic , podpiąc.... usiąść w fotelu i szukać (czasami godzinami) optymalnego ustwienia głośnikow.. przy okazji wygrzewając je..jak na laika bo tak określiłeś siebie - to solidny zestaw - jest OK. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FELIX Napisano 8 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2008 (edytowany) Dzieki, mam jeszcze pytanie - jak można? Co kupiłbyś dla siebie w tej chwili ( kino + stereo dla Depeche ) mając do dyspozycji max 7000 pln ? ... szczerze i dlaczego ? Edytowano 8 maja 2008 przez RoRo Korzystaj z funkcji ODPOWIEDZ, gdy nie musisz cytować wypowiedzi poprzednika (wtedy-ODPISZ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 8 maja 2008 Udostępnij Napisano 8 maja 2008 Osobiście..szukał bym (lub pozostał) Paradigmwzględnie Klipsch, lub ostatnio zakładane Kino na Jamo 607 (pisze tu o frontach)..które potrafi zakochaćPS1. nie musisz cytować kazdej mojej wypowiedzi z wątku można spokojnie sie domysleć możesz napisać kogoś nick..lub wstawić przykładowy @muzyczny_gość PS2. zaraz RoRo Ciebie pogoni... za to namiętne cytowanie ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts