kikut Napisano 5 czerwca 2017 Napisano 5 czerwca 2017 (edytowany) Cześć! Jestem raczej zielony w temacie, więc proszę Was o radę. Chciałbym kupić mojemu tacie niedrogie, bezprzewodowe słuchawki nauszne (wokółuszne? - nawet nie wiem czy to jest to samo), które wykorzystywane byłyby do słuchania muzy z wieży hi-fi (oraz ewentualnie telewizji lub laptopa). Budżet to +/- 200 PLN. I jeszcze jedno - czy lepsze byłyby słuchawki z dokiem, czy może bluetooth? Dodam, że tacie zależy również na dużym zasięgu odbioru. Możecie polecić coś przyzwoitego? Dzięki! Edytowano 5 czerwca 2017 przez kikut Odpisz, cytując
gregorz456 Napisano 24 czerwca 2017 Napisano 24 czerwca 2017 polecam Sony Słuchawki 1A MDR-1A - mam je i bardzo fajnie grają Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 27 czerwca 2017 Napisano 27 czerwca 2017 200zł to bardzo skromny budżet i w takiej cenie można myśleć o słuchawkach z kablem. Bluetooth nie działa w stronę od telewizora i od wieży, bo tam są odbiorniki, a nie nadajniki. Nadajnik masz tylko w smartfonach i tabletach. Generalnie w domu używa sie słuchawek bezprzewodowych radiowych i to jest jakieś najrozsądniejsze minimum https://sklep.rms.pl/akg-k-912-k912-sluchawki-bezprzewodowe Odpisz, cytując
Recommended Posts