Denny Napisano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2017 (edytowany) Witam, mam zamiar zmienić kable którymi podłączę monitory do auiotraka prodigy cube. Aktualnie są podłączone jakimiś słabymi kabelkami znalezionymi na dnie szafy trs-rca, generalnie chciałbym je zmienić, jakie kable polecacie najlepiej XLR-RCA około 2 metry nie chcę się bawić w DIY, kupuje, podłączam i słucham . 2 kable najlepiej do 150 zł sztuka. http://allegro.pl/die-hard-dhg585lu18-kabel-rca-xlr-m-1-8m-i6890809308.html - Czy ten kabel będzie okej? Edytowano 6 sierpnia 2017 przez Denny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2017 Trudno ocenić. Ja nie znam marki. Opis też bardzo ascetyczny, nic nie mówi. Może ktoś zna te przewody i się wypowie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts