ludas7 Napisano 6 października 2017 Napisano 6 października 2017 Witam, chciałbym się poradzić specjalistów w temacie, tak jak w temacie potrzebuję słuchawki dokanałowe, bezprzewodowe, potrzebuję je na rower , jeżdżę nim cały rok, także zimą gdy mam na głowie kominiarkę więc muszą dobrze trzymać się w uszach. W muzyce uwielbiam mocny BAS ale też i czysty , krystaliczny wręcz dźwięk, ma być głośno, potrzebny jest też mikrofon, gdyż będą one podłączone do telefonu Sony Xperia z3 kompakt, często rozmawiam też przez telefon jadąc rowerem, z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam! Napisałem ten temat ponieważ nie widziałem nigdzie takiego o słuchawkach dla rowerzystów z takimi wymaganiami Nie chcę też wydawać na nie 500 PLN, dla mnie to przesada, 200 PLN max. Odpisz, cytując
milosz234 Napisano 9 października 2017 Napisano 9 października 2017 Może Kruger&Matz KMP70BT? Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 13 października 2017 Napisano 13 października 2017 Nie no, lepiej coś z renomowanej firmy, która Ci wymieni produkt jak padnie, albo naprawi https://sklep.rms.pl/mee-audio-m9b-m9-b-bezprzewodowe-dokanalowe-sluchawki-bluetooth-4-0-z-mikrofonem-i-sterowaniem Odpisz, cytując
Recommended Posts