oranzo #1 Napisano 8 października 2017 Witam, zamierzam kupić tubę PIONEER TS-WX305T, szukam do niej odpowiedniego wzmacniacza który wyciśnie z niej wszystkie soki, ale żeby nie był też za bardzo mocny do niej bo po co? Chciałbym aby był najlepiej marki CRUNCH, nie wiem jeszcze czy wybiorę jedno czy dwu-kanałowy, czekam na wasze opinie 1-kanałowy? 2-kanałowy? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #2 Napisano 8 października 2017 1 godzinę temu, oranzo napisał: szukam do niej odpowiedniego wzmacniacza który wyciśnie z niej wszystkie soki, ale żeby nie był też za bardzo mocny do niej bo po co? Odpowiedź sam sobie dałeś- żeby wycisnął wszystkie soki z suba ? Jasne nie musisz kupować piecyka z wieloma wyjściami na kanały, bo chcesz podpiąć tylko subwoofer, nie musi mieć też kilku wejść bo źródłem jest pewnie 1 radioodtwarzacz, ale solidna moc to w pewnej mierze kluczowa sprawa, dla kontroli jakości brzmienia sekcji basu w tego typu sprzęcie. Lepiej kupić dobry i mocny, grać na połowę skali, niż byle co i grać na maksa. Problem taki że kiepskie firmy, choć lepsze też, w kwestii faktycznej mocy wzmacniaczy samochodowych wypisują czasami bzdury . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oranzo #3 Napisano 8 października 2017 Mhm, co racja to racja, a ja dalej czekam na konkretne propozycję jaki wzmak kupić do tego suba Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach