Tompior Napisano 15 maja 2008 Udostępnij Napisano 15 maja 2008 Witam, kompletnie nie orientuje się w tematach audio. Wiem, ze praktycznie kazda gra z xboxa 360 obsluguje dzwiek 5.1.Tutaj pojawia sie moje pytanie. Czego potrzebuje, aby taki dzwiek odtworzyc? Czy wystarcza same glosniki np. Z-5500? Czy potrzebuje jakiegos lacznika (amplitunera?) pomiedzy konsola a glosnikami?Xbox podlaczony jest to 32" LCD hd-ready. Czy da sie zrobic tak, zeby i xbox i telewizor byly razem podlaczone do tych samych glosnikow? Jezeli tak to jak?Wiem, ze dla was te pytania moga wydawac sie proste, ale kompletnie nie znam sie na audio Z gory dziekuje za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolny Napisano 31 maja 2008 Udostępnij Napisano 31 maja 2008 Jak zamierzasz w ogóle podłączyć telewizor do głośników? Twój model ma jakieś wyjścia na zewnętrzne głośniki czy co? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts