d4mian Napisano 3 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2017 (edytowany) Cześć, Szukam zespołu głośników do słuchania muzyki z komputera do pokoju 15m2. Zastanawiam się między monitorami aktywnymi a zwykłymi głośnikami komputerowymi. Chciałbym się dowiedzieć czy jest różnica miedzy takimi głośnikami i czy jest sens dołożyć do monitorów aktywnych. Monitory aktywne które wpadły mi w oko: -JBL LSR 305 -PreSonus Ceres 4.5 (moze byc tez wersja z BT) -Pioneer DM-40BT -KRK RP4 G3 Głośniki komputerowe: -np. Edifier ale chyba nie ma sensu tutaj podawać modeli ;p (do 600 zł) Zdaję sobie sprawę że nie są to monitory z najwyższej półki ale dysponuję tylko takim budżetem (1000-1200zł) i chciałbym to wykorzystać jak najlepiej. Edytowano 3 grudnia 2017 przez d4mian Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo89 Napisano 3 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2017 (edytowany) Jestem Dj-em amatorem ale parę lat używałem KRK tylko nie pamiętam modelu i powiem że porównywałem je z wieloma monitorami jak i moi koledzy i każdy jednoznacznie stwierdził że są najlepsze w swojej klasie . Bierz KRK naprawdę nie pożałujesz Edytowano 3 grudnia 2017 przez Mateo89 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts