Tomasz Tomaszewski Napisano 10 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2017 Witam. Proszę więc o pomoc w doborze sprzętu. Dom jednorodzinny, salon 50m2 Mam słuch muzyczny 3-go stopnia, czyli rozróżniam kiedy grają a kiedy nie :-) szukam zestawu 5+1 do oglądania filmów i słuchania muzyki z neta,tv, komórki, laptopa... później planuję dokupić bluray oczekuję dobrego,czystego, mocnego dźwięku i mocnego basu, czyli uniwersalny zestaw - najlepiej do 3-4 tyś... bo czeka też mnie zmiana tv... i raczej nie mam możliwości odsłuchu kilku zestawów, w moim mieście mamy tylko neonet... także będę wdzięczny za porady o ile amplituner mogę wstępnie dobrać biorąc pod uwagę parametry tech. to z kolumnami mam już problem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz789 Napisano 10 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2017 Podobnie jak mój poprzednik zastanawiam się nad wyborem zestawu głośników do amplitunera denon avr-x2400h. Wybór pada pomiędzy Canton 476/416/456 a Dali Zensor 5/1/vokal lub 7/1/vokal. Pokój w którym będę słuchał ma powierzchnię około 30m2. Proszę o wasze opinie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamo Napisano 10 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2017 (edytowany) Co myślicie o: YAMAHA NS-F51 / NS-P51 lub Quadral QUINTAS 6500 5.0? I amplituner DENON AVR-X2400H lub YAMAHA RX-V683 który będzie lepszy do muzyki techno hip-hop pop blues (dżem)? Edytowano 10 grudnia 2017 przez Dynamo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts