Wisni@ Napisano 15 grudnia 2017 Napisano 15 grudnia 2017 Witam Serdecznie, Chciałbym kupić mini wieże do TV i słuchania muzyki : Trance, electro, dance. Nie jestem audiofilem ale kiepska jakość z TV mnie irytuje. Wymagania : - do 2000zl - Bluetooth W załączniku jest rozkład mojego mieszkania, ściany wykonane z żelbetu, Myslałem na Denonem M41 Co Polecacie ? Odpisz, cytując
Mateo89 Napisano 15 grudnia 2017 Napisano 15 grudnia 2017 (edytowany) Poszukaj jakiejś starej wierzy typu Sony które pieknie graja bo dzisiejsze wieże to tragedia totalna . Poszukaj sobie sony rx90 używanej bedziesz mega zadowolony. Ten przet gra lepiej niż niektóre wzmacniacze i kolumny za za łączną kwotę 2500 zł Miałem taką ale sprzedałem i żałuję . Edytowano 15 grudnia 2017 przez Mateo89 Odpisz, cytując
Wisni@ Napisano 15 grudnia 2017 Autor Napisano 15 grudnia 2017 No tak ale nie ma bluetooth a po drugie nie podoba mi się, ale dziękuję za propozycje. Jakieś inne propo ? Odpisz, cytując
Recommended Posts