szwiks Napisano 22 maja 2008 Napisano 22 maja 2008 Obecnie mam głośniki STX gdn 20/80/8i wysokotonowe GDWK 9/150/8Ale są one w opłakanym stanie guma na zawieszeniu popękana i w ogóle. Chciałem do kupić nowy zestaw głośników. i zastanawiam się czy kupienie jeszcze raz tych stx basowych to dobry pomysł ale nie wiem co z sopranami. Czy ktoś może mi poradzić jakie kupić głośniki do 120zł. Bo ja się na tym nie znam za bardzo. Oto wymiary kolumn basowe ma otwór 17cm rozstaw srub to 16cm a głośniki maja średnice 20 cm a soprany to otwór 7cm głośnik 11cm rozstaw śrub to 6.8cm. Z góry dziękuje z każdą sugestię ,pomoc. Odpisz, cytując
Kubot Napisano 22 maja 2008 Napisano 22 maja 2008 Masz zamiar wydać 120zł na dwa niskotonowe i dwa średniotonowe??... moim skromnym zdaniem ciężko będzie dostać coś lepszego w tym budżecie. Odpisz, cytując
audionet Napisano 22 maja 2008 Napisano 22 maja 2008 Poluj na Allegro mozna tam czasami coś tanio kupić.I kłopot z montażem ,zwrotnicami z głowy. Odpisz, cytując
Recommended Posts