Darek73 Napisano 18 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 Witam mój obecny system to : cd denon 1510ae Ampli denon avr 1804 b&w 603 s3 sub b&w asw 600 pokoj główny 30m2 Co myślicie czy idąc we wzmacniacz mocno poprawie parametry dźwięku ? myslalem o wzmacniaczu denona pma 1510ae lub pma 1500ae (znacznie tańszy) . Jakies sugestie? max to 2000zl +\-. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 18 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 (edytowany) Cześć! Kolego: 1. Odsyłam do tematu, jak pisać pierwsze posty - znajdziesz w prawy górnym rogu. Za mało info by uzyskać poradę. 2. Akustyka - LINK 3. Odsłuchy - posłuchaj zestawów Stereo Dopiero po "przerobieniu" powyższych pisz o niedostatkach swojego systemu, co chciałbyś zmienić, poprawić. Pozdrawiam PS. Denon nie koniecznie - posłuchaj innych wzmacniaczy. Różnica jest duża między kinem domowym, a wzmacniaczem stereo. Nie tylko w budowie, ale przede wszystkim w jakości dźwięku. Sam miałem kiedyś KD. W budżecie 2000 zł lub 2k - polecam tylko używane. Edytowano 18 stycznia 2018 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek73 Napisano 18 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 Co do akustyki to nie muszę się dokształcać bo to akurat przerabiałem dogłębnie studiując temat . Sprawa odsłuchu to kwestia możliwości wypożyczenia komponentow a to z reguły jest problematyczne i nie zawsze możemy posłuchać zestawu swojego w swoich warunkach docelowych . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts