mateusz2247 Napisano 27 maja 2008 Udostępnij Napisano 27 maja 2008 Witam. Przemierzam się do kupna wierzy PHILIPS FWM377. Jednak nie wiem czy nie było by warto kupić jakiś kolumn i do tego wzmacniacz i do kompa podłnonczyć. Pomóżcie. Mój budżet to 700zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 27 maja 2008 Udostępnij Napisano 27 maja 2008 Napisz troche wiecej...do jakiego pokojuPo patrz ze wierza ma pewnie cd i inne cuda a pewnie wierze podlaczysz do kompa..700zł za to cudów nie zdziałamy..ale mozna w tej cenie kupic wzmcniacz i podstawowe stereo które jakościa grania moze mocno konkurować i zadziwić.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz2247 Napisano 27 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2008 Pokój ma 2 na 7. No właśnie do kompa ale mam karte realteka zintegrowaną i nie jestem jakimś audiofilem. Chcę aby sprzęt nie trzeszczał i żeby dał sąsiadom niezle popalić i niewiem czy w domowych warunkach wieża nispełnie sie lepiej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qkimaster Napisano 28 maja 2008 Udostępnij Napisano 28 maja 2008 Jeśli nie musisz koniecznie kupować jakiejś miniwieży to polecamhttp://www.allegro.pl/item366551291_nowosc...urround_hd.htmlhttp://www.allegro.pl/item364919579_salon_...7_1_gratis.htmlAlbo coś Creativa!Polecam ponieważ jak potrzebujesz dać popalić sąsiadom to takie zestawiki Creativa lub Logitecha robią dużo hałasu, naprawdę dużo. Osobiście posiadam juz stary zestaw Creative 4.1 i jak go kupiłem to kosztował wtedy 250 zł, zdziwiłem się troche że te satelitki takie małe i subwoofer też nie za duzy, ale jak podgłośniłem to normalnie nie mogłem wyjść z podziwu jak to potrafi grać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 31 maja 2008 Udostępnij Napisano 31 maja 2008 Zawsze lepiej kupić wzmak i kolumny.Na Allegro znajdziesz tego do bólu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts