Kajt Napisano 4 maja 2018 Udostępnij Napisano 4 maja 2018 (edytowany) Panowie, Ten post zainspirował mnie do poszukania sprzętu dla siebie. Sugerowałem się waszymi propozycjami. Pokój, który będzie napędzał soundbar to ok. 25m2. Z rzeczy ważnych: - będzie bardzo dużo słuchania muzyki. Zależy mi na dobrym, ale nie tłumiącym reszty basie. Muzyka to: rap, rock, elektronika (w owej kolejności) - zależy mi na jak najlepszej jakości przestrzennej w filmach i serialach - multimedia / gadżeciarstwo różnej maści- lubie rzeczy które są intuicyjne i mają "bajery"- apki, konfiguracja itp. - Poniżej będą kandydaci w bardzo dużym rozstrzale cenowym (wraz z moimi "za i przeciw"), ale najbardziej zależy mi na jakość --> cena. Jeśli głosów za będzie za najdroższym wariantem to czemu nie. Proszę o wasze opinie i z góry wielkie dzięki! Nazwa: Cena: Komentarz: Polk Audio MagniFi Mini 1400 Świetny design; podobno genialna jakość; cena; zastanawia mnie czy może być aż tak kolorowo aby spełniało moje wymagania JBL BAR 2.1 1500 Jakość/cena; bardzo mi zależy na porównaniu do 3.1 i Yamaha YAS-207 Yamaha YAS-207 1700 Faworyt; jakość/cena, multimedia; bardzo pozytywne opinie; martwi mnie czy bas wyrobi w muzyce Denon DHT-S514 1800 Boli mnie, że stary sprzęt; brak wyświetlacza; podobno lepszy o wiele od JBL BAR 2.1, jakość/cena JBL BAR 3.1 2200 Faworyt jeśli chodzi o górną półkę; opinie świetne; bardzo dużo basu, ale nie wiem czy aż tyle jest mi potrzebne JBL SB450 2400 Takie... nie mam zdania podobno dobre, ale czy warto inwestować? Czy aż tak różni się od 3.1? Liczę na waszą opinię. Edytowano 4 maja 2018 przez Kajt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo89 Napisano 4 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2018 Też jestem ciekaw co będzie z tego zestawu który proponujesz najlepsze. Sam jeszcze nie kupiłem bo nie miałem czasu jechać odsłuch więc twoje pytanie może być bardzo pomocne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajt Napisano 6 maja 2018 Udostępnij Napisano 6 maja 2018 Po głębszych weryfikacjach decydować się będę jednak prawdopodobnie na inny wariant: do wyboru JBL Bar 5.1 albo Polk MagniFi Max SR. Na 90% będzie to Polk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts