uksoundfil Napisano 7 marca 2018 Udostępnij Napisano 7 marca 2018 Witajcie Szanowni, Bardzo dawno temu posiadałem konto na forum, wtedy też czynnie brałem w nim udział. Po wielu latach zwracam się do Was o kilka rad. Jakiś czas temu wróciłem do Polski, przywiozłem ze sobą swoje długo kompletowane audio. Oparte o wzmacniacz to LINN klasyczna dzielonka serii teraz nie pomne, cd Vincent s1, kolumny głośnikowe również LINN NINKA. Zestaw ten ewentualnie rozbudował bym o jakieś dobre super audio. Obecnie zauważam coraz częstsze wycieczki w kierunku filmów i koncertów, muzyka trochę odeszła w kąt. Zastanawiam się czy ten zestawik można okrasić jakimś sorroundem i av, co myślicie? co by do tego pasowało? Nie mam żadnych typów, jestem cierpliwy. Pokoik główny mam spory, lecz jest dobrze wytłumiony. Proszę o zaczyn))) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts