muzyczny_gość Napisano 29 maja 2008 Udostępnij Napisano 29 maja 2008 poniewaz poczyniłem juz pierwszy krok zapraszam wszystkich przyczymy sie do bicia rekordu Guinessa:)Brzmi nieźle, prawda? Jedyne, co musisz zrobić, aby pomóc nam pobić rekord w liczbie pobrań programu komputerowego w ciągu 24 godzin, to pobrać Firefoksa 3 podczas Dnia Pobierania - nic więcej. Nie prosimy Cię o połknięcie miecza ani o utrzymanie 30 łyżeczek na twarzy, choć oczywiście byłoby super, gdyby Ci się udało.Przy okazji, oficjalna data wydania Firefoksa 3 zostanie niedługo tutaj podana, więc nie zapomnij zajrzeć wkrótce z powrotem! Dołącz do naszej społeczności deklarując udział.klik http://www.spreadfirefox.com/pl/worldrecord/ zapraszam ps..dajcie znac czy sie udało Wam złożyć deklaracje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 30 maja 2008 Udostępnij Napisano 30 maja 2008 korzystam z tej przegladarki i naprawde ja lubie, zlozylem deklaracje , ciekaw jestem jak bedzie wygladala wersja 3.0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 30 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 maja 2008 hybyrd83uzywam 3.0 jak juz byla wersja beta.. nigdy sie nie wysypała nie mialem zadnych probleów z nia wszystko wiec..warto Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 31 maja 2008 Udostępnij Napisano 31 maja 2008 Może zmienić Operę na Firefoksa?Warto? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 czerwca 2008 Napisze jednostronie z przesiadki z IE na FF jestem bardzo zadowolony, łatwo czysto i przejemnie - Opery nie uzywałem pewnie róznice sa znikome, kto wie:)Jestem taki ze jak jakies narzedzie prac mu sie spodoba to wiaze sie z nim dosc długo no chyba,ze ewidentnie jest kipskie , lub coś faktycznie przewyzsza:)niewiem moze warto zainstlowac:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 12 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 czerwca 2008 Bicie rekordu pobierania Firefoksa odbędzie się 17 czerwca 2008 r.Już oficjalnie wiadomo kiedy Firefox będzie bił rekord świata - odbędzie się to 17 czerwca 2008 r. Miejmy nadzieję, że wszystko się powiedzie - Polacy nie zawiodą (zajmujemy drugie miejsce pod względem ilości deklaracji - ponad 78 tys.) i nie będzie żadnych problemów z pobraniem najnowszej wersji przeglądarki.Korzystając z okazji, informuje, że udostępniono już 3 wersję kandydującą do stabilnej (RC) Firefoksa 3 - tak więc jeżeli już korzystałeś z wcześniejszych wersji testowych, to możesz dokonać aktualizacji - w zależności od systemu z jakiego korzystasz (Windows, Linux, Mac OS X). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 18 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2008 Pobrałem Firefoksa z witryny Dobre Programy,bo nie mogłem się doczekać z oficjalnych stron.Ciekawe czy to pobranie liczyło się w biciu rekordu.? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2008 pewnie tak - poniewaz dowloading laczy sie z serwerem mozilli uzywasz? jak Ci sie podoba? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2008 przydatna informacja a propos FFFirefox 3 PortableNie tak dawno pojawił się u nas wpis odnośnie Opery 9.5 na USB. Naturalnie użytkownicy Firefoksa również mają taką możliwość - nazwa tej aplikacji to Firefox 3 Portable. Jest to po prostu przenośna wersja normalnego Firefoksa 3, którą można używać bez problemu po wrzuceniu na Pendrive, odtwarzacz mp3 z pamięcią flash, czy nawet płytę CD/DVD.Jeśli zatem często korzystasz z wielu komputerów i potrzebujesz mieć dostęp do swojej ulubionej przeglądarki - powinieneś przyjrzeć się tej aplikacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 19 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2008 Muzyczny Firefox jest chyba najfajniejszą przeglądarką.Używam go i będę używał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2008 i juz nie długo zobacze jak sprawdzi sie Portable:)Tez FF bardzo lubie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 22 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 No i jak z tym portable? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 czerwca 2008 Dobrze ze mi przypomnialaeś mam go w telefonie wgranego musze znależć kompa zupelnie nie majacego FF Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts