Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
poniewaz poczyniłem juz pierwszy krok icon_smile.gif
zapraszam wszystkich przyczymy sie do bicia rekordu Guinessa:)

Brzmi nieźle, prawda? Jedyne, co musisz zrobić, aby pomóc nam pobić rekord w liczbie pobrań programu komputerowego w ciągu 24 godzin, to pobrać Firefoksa 3 podczas Dnia Pobierania - nic więcej. Nie prosimy Cię o połknięcie miecza ani o utrzymanie 30 łyżeczek na twarzy, choć oczywiście byłoby super, gdyby Ci się udało.

Przy okazji, oficjalna data wydania Firefoksa 3 zostanie niedługo tutaj podana, więc nie zapomnij zajrzeć wkrótce z powrotem! Dołącz do naszej społeczności deklarując udział.

klik icon_arrow.gif http://www.spreadfirefox.com/pl/worldrecord/ icon_mrgreen.gif

zapraszam icon_wink.gif

ps..dajcie znac czy sie udało Wam złożyć deklaracje
icon_smile.gif
Napisano
Napisze jednostronie z przesiadki z IE na FF jestem bardzo zadowolony, łatwo czysto i przejemnie - Opery nie uzywałem pewnie róznice sa znikome, kto wie:)
Jestem taki ze jak jakies narzedzie prac mu sie spodoba to wiaze sie z nim dosc długo icon_biggrin.gif
no chyba,ze ewidentnie jest kipskie , lub coś faktycznie przewyzsza:)
niewiem moze warto zainstlowac:)
  • 2 weeks later...
Napisano
Bicie rekordu pobierania Firefoksa odbędzie się 17 czerwca 2008 r.

Już oficjalnie wiadomo kiedy Firefox będzie bił rekord świata - odbędzie się to 17 czerwca 2008 r. Miejmy nadzieję, że wszystko się powiedzie - Polacy nie zawiodą (zajmujemy drugie miejsce pod względem ilości deklaracji - ponad 78 tys.) i nie będzie żadnych problemów z pobraniem najnowszej wersji przeglądarki.

Korzystając z okazji, informuje, że udostępniono już 3 wersję kandydującą do stabilnej (RC) Firefoksa 3 - tak więc jeżeli już korzystałeś z wcześniejszych wersji testowych, to możesz dokonać aktualizacji - w zależności od systemu z jakiego korzystasz (Windows, Linux, Mac OS X).
Napisano
przydatna informacja a propos FF
Firefox 3 Portable

Nie tak dawno pojawił się u nas wpis odnośnie Opery 9.5 na USB. Naturalnie użytkownicy Firefoksa również mają taką możliwość - nazwa tej aplikacji to Firefox 3 Portable. Jest to po prostu przenośna wersja normalnego Firefoksa 3, którą można używać bez problemu po wrzuceniu na Pendrive, odtwarzacz mp3 z pamięcią flash, czy nawet płytę CD/DVD.

Jeśli zatem często korzystasz z wielu komputerów i potrzebujesz mieć dostęp do swojej ulubionej przeglądarki - powinieneś przyjrzeć się tej aplikacji.