Spider001 Napisano 17 marca 2018 Udostępnij Napisano 17 marca 2018 Witam, Proszę o pomoc w wyborze słuchawek dokanałowych / dousznych - najlepiej bezprzewodowych do telefonu Samsung Galaxy Neo S5, najlepiej z mikrofonem za ok. 100-150 zł. Słuchawki dla kobiety, muzyka pop, rnb itp. Z góry dziękuję za pomoc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 marca 2018 Udostępnij Napisano 17 marca 2018 Myślę że najlepsza opcją będą Samsung Level U Pro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider001 Napisano 17 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2018 Dziękuję za propozycję. Słuchawki wydają się bardzo fajne, nie wiem tylko czy ten pałąk nie będzie nieco przeszkadzał... czy coś innego bez pałąka wchodziłoby jeszcze w grę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 marca 2018 Udostępnij Napisano 17 marca 2018 Każde rozwiązanie ma swoje wady i zalety. Taki pałąk nie sprawdza się w warunkach zimowych. Lepiej wtedy używać słuchawek przewodowych. Gdy masz akumulator na przewodzie to będzie albo małej pojemności lub będzie ciążył. Również gdy masz akumulatory w słuchawkach to słuchawki mają większą tendencję do wypadania z uszu. W tym pałąku mieści się akumulator o pojemności która daje sensowny czas pracy. Uważam że to najsensowniejsze rozwiązanie funkcjonalnie i z dobrym dźwiękiem do muzyki jaka ma być na nich słuchana. Inne opcje jakie mógłbym wskazać dały by albo kiepski dźwięk lub krótki czas pracy i dźwięk może jeszcze lepszy, lecz niekoniecznie były by do zaakceptowania, dlatego szkoda na nie mojego czasu i pisania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider001 Napisano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 marca 2018 (edytowany) Ok, w pełni Cie rozumiem. Zastanowię się w takim razie nad Level U Pro. Dzięki serdeczne za podpowiedź! Edytowano 18 marca 2018 przez Spider001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts