maniek7410 Napisano 23 marca 2018 Udostępnij Napisano 23 marca 2018 Mam zamiar kupić słuchawki bezprzewodowe. Rozglądałem się i wpadły mi dwa modele Sony MDR-ZX220BT i JBL T450BT. Które są lepsze? Może polecacie jakieś inne? Zakres cenowy: około 200 zł. Konstrukcja nauszne, wokół uszne jeżeli uda się w takiej cenie. Słucham głównie rocka, metalu, ale także lżejsze kawałki. Muzykę słucham głównie z telefonu, ale czasem zdarzy się, że z laptopa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 24 marca 2018 Udostępnij Napisano 24 marca 2018 Tu możesz kupić za 199 zł w promocji Bluedio T4s . Jak dobrze poszukasz to da się je jeszcze taniej kupić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek7410 Napisano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2018 A co sądzicie o tych, które wymieniłem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 24 marca 2018 Udostępnij Napisano 24 marca 2018 Na pewno są to słuchawki niższej jakości. Zapewne nie są złe. Czasem ważniejsze jest to żeby mieć logo znanego producenta. Wtedy powinny dać radę. Sporo może zależeć od preferencji osoby która ma je używać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek7410 Napisano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2018 Jeszcze w sumie nie dodałem najważniejszej rzeczy. Noszę okulary. Jak sprawują się bluedio jeżeli chodzi o okularników? Tak sobie je teraz googluje i zastanawiam się, ponieważ niektórzy napotkali problem z dziwnym piskiem po połączeniu z telefonem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 24 marca 2018 Udostępnij Napisano 24 marca 2018 Wydaje mi się to jakąś bzdurą lub może wadliwymi egzemplarzami. Generalnie chipy w nich montowane to wyższa półka i dobre parametry dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek7410 Napisano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2018 A jeżeli chodzi o okulary? Głowę mam dość jak to ujmę wąską, a okulary trochę się rozchodzą. Czy nie przeszkadza to w użytkowaniu 1-2h podczas jednej sesji słuchania. Jak na razie jestem skłonny je kupić. x-kom oferuje możliwość zwrotu przy płatności gotówką w ciągu dwóch tygodni? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 24 marca 2018 Udostępnij Napisano 24 marca 2018 (edytowany) Generalnie da się używać te słuchawki z okularami. Ich pady są bardzo miękkie. Więcej tu jednak zależy od oprawek niż od słuchawek. Z okularami najbardziej kompatybilne są słuchawki dokanałowe. Edytowano 24 marca 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek7410 Napisano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2018 Na razie myślę, że skłonie się do ich kupna, najwyżej zwrócę. Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 marca 2018 Udostępnij Napisano 27 marca 2018 Jak już będziesz je miał napisz o swoich wrażeniach na ich temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts