rafał78 Napisano 3 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2008 Mam mały problem bo kupiłem amplituner pioneer VSX-LX60 w Anglii i nie ma on instrukcji w jezyku Polskim.Czy wie ktoś gdzie mógłbym ją znaleść?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontakt Napisano 4 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2008 Nigdzie, nie po to polski dystrybutor inwestuje w tłumaczenia instrukcji by później rozdawać je do sprzętu ściąganego poza jego plecami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 4 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2008 Zwróć się do dystrybutora, może Ci sprzeda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafał78 Napisano 5 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 czerwca 2008 Polski dystrybutor ma niestety dużo drożej ten amplituner.Ja kupiłem go tylko za 350 funtów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 5 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2008 Miałem na myśli instrukcję, nie amplituner. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 8 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2008 Cytat Ja kupiłem go tylko za 350 funtów. No i kolega sporo zaoszczędził kasy, rezygnyjąc z polskiego dystrybutora i polskiej gwarancji z instrukcją. W angielskiej instrukcji też jest wszystko ładnie opisane Też nie mam polskich instrukcji i nie jest nawet mi potrzebna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafał78 Napisano 28 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 czerwca 2008 Tak tylko że Ty się znasz na sprzęcie a ja nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro88 Napisano 28 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2008 Link do europejskiej bazy instrukcji obsługi http://www.service.pioneer-eur.com/peeserv...odelnr=vsx-lx60 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 5 lipca 2008 Udostępnij Napisano 5 lipca 2008 Cytat Tak tylko że Ty się znasz na sprzęcie a ja nie Aż tak dobrze to u mnie jest. A instrukcja nawet angielska, jest w stanie dużo pomóc nawet jeśli nie znasz dobrze języka Shakespeare'a. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts