pirs Napisano 5 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2008 Witam.Ostatnio ściągnąłem z internetu muzyke która jest nagrana w systemie WAV.Na komputerze mogę to odtworzyć tylko w programie vlc-media player.W żadnym innym nie można.Po zgraniu na płytę również nic nie słychac chociaz wyswietla się czas oraz ilość nagrań.Czy moze się ktos spotkał z podobnym przypadkiem i jak temu zaradzić.Zaznaczam że są to nagrania w dts.Troche mi ich szkoda bo są to pozycje godne uwagi.Za wszelkie wskazówki będę wdzięczny.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2008 brak kodeka zobacz foobaraem ma mase dostepnych kodekow lub allplayer z opcja bezposredniej aktualizaji na biezaa brakujacych kodeków:)daj znac czy poszlo lub nagraj jak plyte DVD nie jako muzyczna..mozna kombinowac:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts