Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam Was serdecznie. Czy jest możliwość wymiany głośników w moim aucie na lepsze ? Ale bez wiekszych ingerencji w przebudowe...przydało by się wiecej niskich tonów. W kwocie do 300 zł...o ile ma to sens...

Z góry dziękuję za odpowiedź...

Edytowano przez michalwronki
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Dnia 11.06.2018 o 23:45, acidmk napisał:

A czy Ty nie pomyliłeś forum kolego?

Acidmk
przecież Michał napisał we właściwym dziale i na właściwym Forum. Więc o po co ten Twój wpis?

Michał,
jak zapewne zauważyłeś - mało osób na tym Forum udziela się w dziale "CAR AUDIO", dlatego też brak odpowiedzi.
Poza tym warto podać więcej szczegółów dot. posiadanych głośników (choćby ich średnica), bo to może ułatwić innym udzielenie informacji i znalezienie czegoś wartego zakupu.

Napisz też czy zostawienie fabrycznych głośników i dołożenie subwoofera do bagażnika wchodzi w grę.

Pozdrawiam
PS. W każdym razie ja niestety nie pomogę - mam "ciut" za dużo innych wątków na głowie :-(

Napisano

Witaj RoRo... glosniki zamontowane fabrycznie, nie wiem jaka średnica a tym bardziej głębokość...nie chciałbym żadnej skrzynki w bagażniku....myślę, ze wystarczyły by chociaż dwa na tylne drzwi....może byłby lepszy bas ???

może ktoś coś podpowie....no max do 250 złociszy.

pozdrawiam wszystkich

• 3 weeks later...
Napisano

Michał - a nie myślałeś o tym, by po prostu podjechać do jakiegoś warsztatu CAR-AUDIO i spytać się ich jakie by mieli propozycje dotyczące wymiany głośników w Twoim samochodzie?

Przecież nie trzeba się od razu decydować na takie rozwiązanie i zostawiać samochód do przeróbek, a będziesz już miał pogląd na ceny i sugerowane rozwiązanie.
W dodatku pewnie powiedzą, czy Twoje radio daje możliwość podłączenia dodatkowych głośników w tylnych drzwiach albo czy nie będzie najlepszym rozwiązaniem po prostu wymiana głośników na lepsze w przednich drzwiach?

Swoją drogą - masz głośniki tylko w przednich drzwiach, czy również z tyłu?
Jakie są możliwości (funkcje) w radiu w Twoim samochodzie - masz regulację wzmocnienia między frontem a tyłem?

Pozdrawiam