boniek Napisano 11 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2018 Cześć. Szukam rzeczowych opinii na temat JBL T450 BT. Czy są warte swojej ceny, czy coś lepszego w tym przedziale cenowym da się znaleźć itd. Zamieszczam specyfikację dla ułatwienia: Średnica głośnika 32 mm Bluetooth 4.0 Pasmo przenoszenia [Hz]20 - 20 000 MikrofonTak Bluetooth Wersja 4.0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2018 Myślę ze Bluedio T4 były by lepsze. Ostatnio pojawiła się nowsza wersja T5. Wygląda na to że T5 są wygodniejsze lecz dźwięk ponoć T4 był lepszy na podstawie opinii ich użytkowników. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warso Napisano 11 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2018 Sam posiadam słuchawki Bluedio Turbine T4. Mega fajnie grają, ale dla mnie są za duże (miały być na siłkę). Używałem je w domu kilka razy i lezą w kartonie. Dałem za nie 300 zł, mogę Ci sprzedać za dobrą cenę adekwatną do aktualnej ich wartości. Gwarancja do 24.10.2019. W załączniku dołączam fakturę jakby co Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts