Piotrs Napisano 10 lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 lipca 2018 Witam wszystkich serdecznie. Mam do Was pytanie. Co sądzicie o kolumnach path marki kruger matz? Uważam że wyglądają okropnie. Nie wiem jak grają. Może ktoś je kiedyś słyszał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 lipca 2018 Nazwa firmy ma robić nas w balona, że to niby niemieckie.. a to ta sama firma, która stoi za Mantą- polski Lechpol. Chiński produkt brandowany tą marką. Za te pieniądze możesz dostać markowe kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrs Napisano 10 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2018 Dzięki za odpowiedź. Nawet nie brałem ich pod uwagę. Ciekawy jestem jedynie jak one grają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 lipca 2018 Żaden szanujący się sklep Hi-Fi tym nie handluje. Pozostaje wybrać się do marketu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts