JM1991 Napisano 19 lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 lipca 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie Nie mam pojęcia czy wrzucony przeze mnie temat spotka się z jakimś odzewem ale serdecznie liczę na Waszą pomoc drodzy specjaliści oraz specjalistki w dziedzinie zupełnie mi nieznanej. Bardzo Was proszę o pomoc w wyborze prezentu dla mojego faceta audiofila. Po krótce dodam, że w domu mamy kilkanaście wzmacniaczy, gramofon, perkusje, 5 par kolumn itp. Mój facet jeździ na wszelkie zloty oraz testuje sprzęt. Nie znam się na tej jego zajawce ale powoli ją poznaje i dlatego piszę tutaj o to żebyście polecili mi coś dla takiego maniaka Pomyślałam o słuchawkach do odsłuchu perkusji ale marki są mi zupełnie nieznane a nie chce kupić "badziewia". Dlatego piszę tutaj, licząc na Waszą pomoc. Dodam również - bo pewnie to istotne, że na prezent chciałabym wydać do 600zł. Prezent potrzebny mi jest na 26 sierpnia, ponieważ wtedy mój narzeczony ma urodziny. Podrzucajcie proszę pomysły, za każde będę niezmiernie wdzięczna. Pozdrawiam Justyna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz01 Napisano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2018 Droga pani prosze skontaktować sie ze sklepem rms oni znaja sie najbardziej chyba na sluchawkach. I po drugie cos mi sie wydaje, ze za 600zl ciezko bedzie kupic cos dobrego dla twojego narzeczonego. Zapytaj w sklepie czy jest w razie czego mozliwosc zwrotu/wymiany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts