John Cena Napisano 29 lipca 2018 Udostępnij Napisano 29 lipca 2018 Witam, Poszukuje słuchawek półotwartych/zamkniętych do 500 zł do komputera. Źródło dźwięku to Realtek ALC-892 (mobo MSI B150M mortar). Do muzyki ( Pop, rock, hiphop/rap, disco, elektroniczna) , gier, filmów. Na basie aż tak mi nie zależy. Moje poprzednie słuchawki Superlux HMC631, Bosshifi b8. Muszą być wygodne do noszenia z okularami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Cena Napisano 1 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2018 Temat do zamknięcia. Zamówiłem HD 58x Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2018 Podziel się jeszcze wrażeniami jej je będziesz miał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Cena Napisano 1 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2018 Coś tam mogę napisać ale ekspertem nie jestem więc będą to raczej ogólniki a nie opis dźwięku jak w recenzjach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2018 Zawsze to lepsze niż nic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts