KaKaOOwY Napisano 27 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2018 (edytowany) Szukam słuchawek dokanałowych do 200zł. Słucham głównie muzyki klubowej, electro, dance gdzie duże znaczenie ma dla mnie mocny bass. Miałem już słuchawki snab overtone ep-101m, roccat syva i sony mdr xb50apb gdzie brzmienie tych drugich najbardziej mi się podobało. Myślę nad Marshall mode eq, ale liczę na waszą opinię i jakieś inne propozycje. I dobrze by było żeby słuchawki były dostępne na polskim rynku żebym mógł w tydzień je zamówić i dostać. Z góry wielkie dzięki. Edytowano 27 sierpnia 2018 przez KaKaOOwY Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2018 NO to może właśnie Marshall Mode EQ , są teraz w promocji , albo BRAINWAVZ Pro Alpha. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKaOOwY Napisano 27 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2018 To w takom razie chyba wybiorę słuchawki od Marshalla Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts