Paczek Napisano 22 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 Mam radio Unitra i zmacniacz i niewiem jak to podlaczyc moze mi ktos pomoze bardzo bym prosil http://audio.com.pl/forum/index.php?showtopic=131http://audio.com.pl/forum/index.php?showtopic=131to sa fotki niewiem moze mi ktos pomoze z gory dziekuje THX.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczek Napisano 22 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 a i jeszcze z tylu radia mam 2 wejscia na czincze chyba, gorne G a dolne D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 22 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 Coś ci z tymi fotkami nie wyszło.To są linki na forum .Wklej jeszcze raz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczek Napisano 22 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 jak je wkleic tak wogule?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 22 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 Naciśnij odpowiedz wtedy w prawym rogu znajdziesz przycisk przeglądaj .Wyszukaj swoje fotki po jednej i nacisnij wyślij aby znalazła się na serwerz.Pamiętaj zmniejsz fotki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczek Napisano 22 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 22 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 No zmniejszyłeś foty aż trochę za dużo.Ale się dopatrzyłem wykorzystaj gniazdo Din.To te okrągłe z pięcioma dziurkami w plastyku.Odpowiedni kabel kup albo poszukaj u znajomych kiedyś to było najpopularniejsze gniazdo w Polsce.http://allegro.pl/item386428714_przewod_di...owy_stereo.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczek Napisano 22 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 a innym kablem nieda sie tego polaczyc??np. czincze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczek Napisano 22 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 Gdzie to podlaczyc?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 22 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2008 Co jest napisane nad gniazdami w radiu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczek Napisano 23 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 czerwca 2008 znaczy wiesz co bo to radio jest chyba popsute bo niechce chodzic ten co wyszukuje stacji. I mam pyt. czy nieda sie do wzmacniacza podlaczyc innego uzadzenia np.komorki,MP4,itp. z gory dziekuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczek Napisano 23 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 czerwca 2008 Dobra dzięki za wszystko udało mi się podłączyć MP4 do wzmacniacza i 2 kolumny b.dziękuje. Tylko teraz słuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 23 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2008 Do wzmacniacza możesz podłączyć każde źródło .Tylko musisz nabyć odpowiednią przejściówkę .W przypadku mp4 z małego jacka na cinch.W przypadku komórki najpierw przejściówka na mały jack i potem jak wyżej.Pozdro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczek Napisano 23 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 czerwca 2008 Ja tam nic nie kupywalem sam sobie zrobilem jedna koncówke bo droga mialem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts