jerry Napisano 23 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2008 witam prosze o pomoc ktory z tych trzech wybrac ?bede bardzo wdzieczny prosze o info na maila jaroslawzywiec@gmail.com Onkyo TX-SR805e, Denon AVR-3806, Pioneer VSX-LX50 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 23 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2008 Ja bym wybrał Onkyo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2008 Obcowałem z modelm (onkyo) o jeden stopień niższym - w tej cenie dla mnie osobiscie bezkonkurencyjny ONKYO Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2008 A nie dałbyś rady ich gdzieś posłuchać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blockers203 Napisano 17 lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 lipca 2008 Nie kupuj w ciemno bo te amplitunery trochę kosztują posłuchaj koniecznie z kolumnami które będą współpracować wtedy będziesz pewny że wybrałeś najlepiej. Jeśli będzie możliwość posłuchania u ciebie w domu to będzie najlepsze rozwiązanie ponieważ może okazać się że kupisz, przyniesiesz a tu kicha coś nie tak. Pokój też ma wpływ na dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts